Kalite Kontrol Sistemleri

Hangi sektörde olursa olsun, ürün kalitesi çok önemlidir. Tiar Mühendislik, müşterilerinin beklentilerini, ticaret standartlarını ve endüstri düzenlemelerini karşılamak amacıyla, makine atölyemizde üretilen CNC işlenmiş parçaları denetlemek için farklı ölçüm cihazları ve araçlarıyla kalite kontrol uygulamaktadır.

Kalite kontrol, ürünlerin ve üretim sürecinin genel bir denetimidir, CNC işlemede kalite kontrol, üretilen ürünlerin işletmenin, endüstrinin ve müşterilerin standartlarına ve gereksinimlerine uygun olmasını sağlamak için esastır. Ek olarak, CNC parçalarının uygun kalite kontrolü kusurlu ürünleri önleyecek, riskleri en aza indirecek, boyutsal doğruluğu ve kaliteyi sağlayacak, kaynağı koruyacak, maliyeti düşürecek ve verimliliği artıracaktır. Hem üreticiler hem de müşteriler için iyidir.

Bu nedenle, her bir parçanın kalite standardının tanımlanmasından ve oluşturulmasından başlayarak etkin bir kalite kontrol sistemi oluşturulmalıdır. Profesyonel kalite kontrol ve teftiş çalışanı da gereklidir.

YUKARI